top of page

OVER ONS

MFI-Verzekeringen en Hypotheken
 

De adviseurs van MFI verzekeringen hebben zich gespecialiseerd in het verzekeren van risico's. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Want ieder mens loopt risico's: thuis, onderweg en op het werk. Goed advies en persoonlijk contact staan bij MFI voorop. Met deze site geven we u een indruk van onze dienstverlening. Omdat we het u graag gemakkelijk maken, kunt u online wijzigingen doorgeven en schade melden op bestaande polissen.

Informatie dienstverlening

Ons kantoor is al vele jaren actief met persoonlijke bemiddeling en beheer op het gebied van verzekeringen, financieringen en hypotheken.
Uitgangspunt voor ons is dat u altijd eerlijk en correct wordt bijgestaan, en dat wij alles in het werk stellen om u een zo objectief en onafhankelijk mogelijk persoonlijk en gratis advies te geven. Niet alleen bij het aangaan van nieuwe contracten, maar zeker ook gedurende de looptijd van lopende contracten zullen wij u met raad & daad bijstaan.

Aan-Huis-Service

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het periodieke servicebezoek. Daarin geeft u aan op welke termijn u het prettig en/of noodzakelijk vindt persoonlijk op de hoogte gesteld te worden over uw bestaande of nieuwe zaken. Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen onze klanten gebruik maken van onze “aan huisservice“. Op deze dagen kan voor ochtenden, ’s middags of ’s avonds afspraken gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek of overleg. Men kan dan in alle rust en in de eigen vertrouwelijke omgeving zaken regelen of bespreken.
Op uw verzoek kan afgeweken worden van voornoemde dagen.
Ons kantoor maakt werk van persoonlijke service voor onze vaste klanten. Dit betekent voor u heel concreet het volgende:
 

Géén lange wachttijden!

  • Géén doorschakelingen via telefooncentrales!

  • Géén ergerniswekkende administratieve rompslomp!

  • Altijd persoonlijke assistentie!

  • Altijd bijstand of hulp bij schade en/of problemen!

  • Zie verder ons dienstverleningsdocument (DVD)

Team
Uw Adviseurs
Goedkope verzekeringen
Frank Gieling

Email: info@mfibv.nl | Mobiel: 06 - 5380 5514

Voordelige verzekeringen
Henk Mosch

Email: info@mfibv.nl | Mobiel: 06 - 5151 0303

Heeft u vragen?

Kunnen wij u helpen, u kunt ons dagelijks bereiken via telefoon, email of social media.

bottom of page